Πολιτική Απορρήτου
Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα odontiatrikaeidi.gr χωρίς να δώσει καμία προσωπική πληροφορία. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα odontiatrikaeidi.gr τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές μαζί σας, την επικοινωνία, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από τρίτους ή να χορηγηθούν σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μας θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Το ζήτημα της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι για την εταιρεία μας ένα πολύ σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζεται ως μέγιστη προτεραιότητα. Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται από την εταιρεία μας αποκλειστικά και μόνο στο πλαίσιο της διενέργειας συναλλαγών με το odontiatrikaeidi.gr και της επικοινωνίας μας μαζί σας για την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας, την τιμολόγησή σας, τη διευκόλυνση των παραδόσεων, την εν γένει εκτέλεση των παραγγελιών σας και την εξυπηρέτηση των αιτημάτων σας.

Όταν πραγματοποιείται μια παραγγελία θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο σας, η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, ο αριθμός σταθερού ή κινητού τηλέφωνου (για την επικοινωνία και μόνο σχετικά με την παραγγελία σας και την παράδοση της αν χρειαστεί) και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

Στην περίπτωση που επιλέξετε η πληρωμή σας να γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας τα στοιχεία που γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας, η ημερομηνία λήξεως της κάρτας, καθώς και ο τριψήφιος κωδικός ασφαλείας ) καταχωρούνται απευθείας στην ασφαλή σελίδα της συνεργαζόμενης τράπεζας και δεν καταχωρούνται στη βάση μας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο το μέγιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας.

Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία σύμφωνα με το άρθρο 7Α παρ.1 (β) Ν.2472/1997, προκειμένου να υλοποιηθεί η παραγγελία και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν άλλως επιβληθεί εκ του Νόμου.

Διατήρηση των προσωπικών δεδομένων σας
Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας όσο χρειάζεται για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα πολιτική απορρήτου (εκτός και αν μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία). Γενικά αυτό σημαίνει ότι θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα έχετε λογαριασμό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που σχετίζονται με αγορές προϊόντων, διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερο διάστημα προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (όπως τη φορολογική και εμπορική νομοθεσία και για λόγους παροχής εγγύησης).

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας. Ακολουθούμε όλες τις φυσικές, ηλεκτρονικές και διοικητικές διαδικασίες έτσι ώστε να διασφαλίσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας ηλεκτρονικά και μη.

  • Δεν θα πουλήσουμε, δώσουμε ή ανταλλάξουμε ποτέ τα προσωπικά δεδομένα σας με τρίτους χωρίς την έγκριση σας ή αν υπάρξει νομικός λόγος για να συμβεί κάτι τέτοιο.
  • Θα κρατήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες μόνο για όσο χρειάζεται. Από τη στιγμή που δεν τις χρειαζόμαστε θα διαγραφούν από τα αρχεία μας σύμφωνα με τις νομικές προδιαγραφές.
  • Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Χρήση δεδομένων κατά την εγγραφή στο κατάστημα – λογαριασμός πελάτη
Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες εάν μας τις παρέχετε εθελοντικά ως μέρος της παραγγελίας σας, όταν επικοινωνείτε μαζί μας (παράδειγμα μέσω φόρμας επικοινωνίας ή e-mail) ή όταν δημιουργείτε λογαριασμό πελάτη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Όταν παραγγέλνετε προϊόντα μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, έχετε την επιλογή αν θέλετε να εγγραφείτε μαζί μας ως πελάτης, ή να παραγγείλετε χωρίς εγγραφή (σαν επισκέπτης). Αν θέλετε να εγγραφείτε σαν νέος πελάτης, αποθηκεύουμε τα συλλεγμένα δεδομένα των πελατών σας για μελλοντικές παραγγελίες. Με την εγγραφή σας, θα έχετε δυνατότητα να ψωνίζετε ταχύτερα μέσω σύνδεσης στον λογαριασμό του πελάτη που προστατεύεται μέσω κωδικού, να γνωρίζετε την κατάσταση των παραγγελιών σας ανά πάσα στιγμή και να έχετε πάντα μια ενημερωμένη επισκόπηση των προηγούμενων παραγγελιών σας.

Κατά τη διαδικασία εγγραφής του χρήστη παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας προσωπικού προφίλ με την επιλογή ονόματος χρήστη «username» και κωδικού εισόδου «password» της επιλογή σας. Προτείνουμε την παράλληλη χρήση πεζών, κεφαλαίων γραμμάτων, αριθμών και συμβόλων στην επιλογή του προσωπικού κωδικού εισόδου «password». Η εταιρεία μας σας ενημερώνει πως δεν έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει και σε καμία περίπτωση δεν αποθηκεύει τον κωδικό εισόδου σας. Η μελλοντική είσοδός σας μέσω της διαδικασίας «login» σας δίνει τη δυνατότητα διαχείρισης με ασφάλεια του προσωπικού σας προφίλ, αλλαγής των στοιχείων επικοινωνίας, διεύθυνσης παράδοσης αλλά και την αλλαγή του email εγγραφής και των προσωπικών κωδικών. Η τακτή αλλαγή του κωδικού εισόδου «password» σε συνδυασμό με την ευθύνη που φέρεται για τη διατήρηση της μυστικότητας και τη μη γνωστοποίηση του «username» και «password» σε τρίτους διασφαλίζει την ασφάλεια των κινήσεων του λογαριασμού σας και των προσωπικών σας στοιχείων. Σε κάθε περίπτωση η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια αυτών και τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση τους.

Δεδομένα χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας
Εάν μας στείλετε ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψευδώνυμο αντί για το σωστό σας όνομα. Η εισαγωγή μιας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για την αποστολή μηνύματος μέσω της φόρμας επικοινωνίας είναι απαραίτητη συναίνεση σας με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου του ιστότοπου μας επιλέγοντας το “check box”.

Τα δεδομένα που έχετε εισάγει στη φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν από εμάς αποκλειστικά για να απαντήσουμε στην επαφή ως μέρος του αιτήματός σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Δεν θα κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες που παρέχετε στη φόρμα επικοινωνίας με τρίτους ούτε θα τις χρησιμοποιήσουμε για οποιονδήποτε άλλο σκοπό πέραν της ανταπόκρισης του αιτήματός σας.

Τα δεδομένα σας θα διαγραφούν μετά την τελική επεξεργασία του αιτήματός σας, εάν το επιθυμείτε και η διαγραφή δεν απαιτεί νομικές απαιτήσεις αποθήκευσης.

Πολιτική Χρήσης Cookies
Τι είναι τα cookies που χρησιμοποιούνται στο odontiatrikaeidi.gr

Cookies ονομάζονται κάποια πολύ μικρά αρχεία κειμένου πληροφορίας τα οποία χρησιμοποιούνται από τους browsers (Chrome, Mozilla Firefox κλπ) και βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία ενός ιστοτόπου επιτρέποντάς του να αναγνωρίζει τις προτιμήσεις του χρήστη κάθε φορά που επιστρέφει σε αυτόν.

Στο site odontiatrikaeidi.gr χρησιμοποιήσουμε τα ακόλουθα cookies:

Απολύτως απαραίτητα Cookies
Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας αλλά και για να έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε σ’ αυτή και να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες της όπως το καλάθι αγορών, wishlist κλπ.

Cookies Απόδοσης
Τα cookies αυτής της κατηγορίας συλλέγουν ανώνυμες πληροφορίες σχετικές με τον τρόπο χρήσης της ιστοσελίδας από κάθε χρήστη. Τα δεδομένα αυτά συγκεντρώνονται μαζί με τα δεδομένα άλλων χρηστών και βοηθούν στη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας της ιστοσελίδας. Για παράδειγμα αυτή η κατηγορία cookies μας βοηθά να καταλάβουμε τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες εντοπίζουν, περιηγούνται και χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας και μας υποδεικνύουν σημεία στα οποία υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, όπως η περιήγηση, η εμπειρία πώλησης και οι διαφημιστικές καμπάνιες. Τα δεδομένα που συλλέγονται από αυτά τα cookies δεν περιλαμβάνουν προσωπικές πληροφορίες με βάση τις οποίες μπορεί να ταυτοποιηθεί ο χρήστης.

To odontiatrikaeidi.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης, αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του, κάνοντας την περιήγηση φιλικότερη στους χρήστες. Τα cookies είναι μικρά αρχεία (text files) τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή που χρησιμοποιεί ο χρήστης, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγουν πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβασή τους σε αυτή καθώς και για στατιστικούς λόγους, προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού καταστήματος είναι χρήσιμες, δημοφιλείς ή για λόγους marketing. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβες στον ηλεκτρονικό υπολογιστή που χρησιμοποιούν οι χρήστες, αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς.

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα odontiatrikaeidi.gr. Οι πληροφορίες που αποθηκεύνονται στα cookies του ιστοτόπου μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το odontiatrikaeidi.gr, εξαιρουμένων εκείνων των Google analytics που χρησιμοποιούνται και διαχειρίζονται από εμάς και την Google για στατιστικούς σκοπούς. Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το διακομιστή του, ώστε να μην λαμβάνει cookies, είτε συνολικά είτε κατά περίπτωση, ή να επιλέξει την αυτόματη διαγραφή τους κατά την έξοδο από την ιστοσελίδα.

Πως μπορείτε να διαγράψετε τα Cookies
Μπορείτε να διαγράψετε τα cookies και να απενεργοποιήσετε τη χρήση τους. Επιλέξτε τον browser που χρησιμοποιείτε και ακολουθήστε τις οδηγίες:

Chrome – https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=el
Safari – https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=el_GR
Firefox – https://support.mozilla.org/el/kb/pws-energopoiw-th-leitoyrgia-do-not-track
Edge – https://privacy.microsoft.com/el-gr/windows-10-microsoft-edge-and-privacy

Εάν χρησιμοποιείτε κάποιον άλλον browser, συμβουλευτείτε τις πληροφορίες του παρόχου του.

Σύνδεσμοι προς άλλες ιστοσελίδες
Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς άλλες σελίδες. Εάν μεταφερθείτε σε τρίτη ιστοσελίδα πατώντας σε έναν από αυτούς τους συνδέσμους, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η εταιρεία μας δεν έχει κανέναν έλεγχο σε αυτές. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία και το απόρρητο των πληροφοριών που παρέχετε.