Προβολή όλων των 12 αποτελεσμάτων

Calasept

21,85 24,69 (Τιμή με Φ.Π.Α.)
Υδροξείδιο ασβεστίου Calasept Νέο αποτελεσματικό καθαρό, αποστειρωμένο υδροξείδιο του ασβεστίου, χάρη στη μεγάλη περιεκτικότητα του (>41%) αποδίδει υψηλή συγκέντρωση ιόντων υδροξυλίου. Σε πάστα έτοιμη προς χρήση, τιμή pH 12,4 έντονη βακτηριοκτόνος δράση, ακτινοσκιερό. Εύκολη και γρήγορη εφαρμογή με το νέο ρύγχος Flexi tip. Nordiska Σουηδίας. Calasept σε συσκευασία 2 x 1,5ml με 10 tips.

CSS Prophy Paste

17,50 21,70 (Τιμή με Φ.Π.Α.)
Φθοριούχος πάστα στίλβωσης Διατίθεται στις εξής χρωματικά κωδικοποιημένες αδρότητες
 • ΜΠΛΕ - ΑΔΡΟΚΟΚΚΗ - Για πολύ τραχιά και αποχρωματισμένη αδαμαντίνη. 125 μικρά.
 • ΠΡΑΣΙΝΗ - ΜΕΤΡΙΑ - Για παχύ στρώμα πλάκας και τραχειά, αποχρωματισμένη αδαμαντίνη. 70 μικρά.
 • ΦΟΥΞΙΑ - ΛΕΠΤΟΚΟΚΚΗ - Για λεπτομερή απομάκρυνση της πλάκας και ελαφρύ αποχρωματισμό. 20 μικρά.
 • ΚΙΤΡΙΝΗ - ΥΠΕΡΛΕΠΤΟΚΟΚΚΗ - Για τελική στίλβωση δοντιών και εμφράξεων. Αποδίδει μια λεία επιφάνεια. 2 μικρά.

Drydent Parotid

13,90 17,24 (Τιμή με Φ.Π.Α.)
Ειδικού σχεδιασμού επιθέματα που τοποθετούνται πάνω από τους πόρους των παρωτίδων. Το υπέρ απορροφητικό αφρώδες υλικό τους, παγιδεύει την ανεπιθύμητη υγρασία αποδίδοντας ένα στεγνό πεδίο για εμφράξεις, συγκολλήσεις προσθετικών εργασιών και λήψη αποτυπωμάτων. Η μεγάλη χωρητικότητα τους επιτρέπει τη διατήρηση του ελέγχου της υγρασίας ακόμα κι όταν είναι πλήρως διαβρεγμένα.

Drydent Sublingual

27,00 33,48 (Τιμή με Φ.Π.Α.)
Ειδικού σχεδιασμού επιθέματα τα οποία απορροφούν και ελέγχουν το σάλιο που παράγεται από τους υπογλώσσιους και υπογνάθιους αδένες. Τοποθετούνται κάτω από τη γλώσσα και προσφέρουν ένα στεγνό στοματικό περιβάλλον για μια ποικιλία οδοντιατρικών εργασιών. Η σιελαντλία μπορεί να τοποθετηθεί επάνω του, ελαχιστοποιώντας την εκμύζηση του μαλακού ιστού.

FenderMate Ανταλλακτικά

55,00
Το γρηγορότερο σε εφαρμογή τοίχωμα! Συνδυασμός σφήνας και τεχνητού τοιχώματος με προδιαμοργωμένο σημείο επαφής. Ανταλλακτικά: 18 τεμάχια σε καθένα από τα 4 είδη τους 55,00€

FenderMate Κασετίνα -10%

169,20 209,81 (Τιμή με Φ.Π.Α.)
Το γρηγορότερο σε εφαρμογή τοίχωμα! Συνδυασμός σφήνας και τεχνητού τοιχώματος με προδιαμοργωμένο σημείο επαφής. Κασετίνα: 4 είδη FenderMate x 18 τεμάχια, σύνολο 72 τεμάχια 159,00€  

FenderWedge Ανταλλακτικά

35,00
Πλαστική σφήνα με ενσωματωμένο μεταλλικό τοίχωμα για προστασία του διπλανού δοντιού κατά την παρασκευή όμορου κιβωτιδίου, σε κοιλότητες ΙΙ ομάδας. Ανταλλακτικά: 36 τεμάχια σε καθένα από τα μεγέθη ,Πολύ μικρό 1.0mm, Μικρό 1.4mm, Μεσαίο 1.9mm, Μεγάλο 2.3mm: 35,00€

FenderWedge Κασετίνα

119,00 147,56 (Τιμή με Φ.Π.Α.)
Πλαστική σφήνα με ενσωματωμένο μεταλλικό τοίχωμα για προστασία του διπλανού δοντιού κατά την παρασκευή όμορου κιβωτιδίου, σε κοιλότητες ΙΙ ομάδας. Κασετίνα: 4 μεγέθη FenderWedge x 36 τεμάχια, σύνολο 144 τεμάχια: 119,00€

Luxator Periotome

80,00
Ένα ειδικού σχεδιασμού χειρουργικό κοπτικό εργαλείο Η χρήση του αποτελεί ένα αξιόλογο εναλλακτικό της τραυματικής εξαγωγής με οδοντάγρα ειδικά σχεδιασμένο ώστε η λεπίδα του να κόβει την περιοδοντική μεμβράνη διευκολύνοντας το δόντι να βγει από το φατνίο. Το σχήμα του ελαχιστοποιεί τη δύναμη που χρειάζεται και το άκρο του είναι εξαιρετικά λεπτό ώστε να μπορεί να εισέλθει εύκολα μεταξύ οστού και ρίζας. Εξαιρετικά ανθεκτικό διατηρώντας την αντοχή του και την κοπτική του ικανότητα ακόμα και μετά από επαναλαμβανόμενες αποστειρώσεις.

ProphyCare παστάκια σε ατομικές δόσεις 144 τεμάχια

62,20 77,13 (Τιμή με Φ.Π.Α.)
Παστάκια γυαλίσματος σε ατομικές συσκευασίες σε διάφορες γεύσεις. Συσκευασία 144 τεμαχίων με  παστάκια 4 διαφορετικών γεύσεων:
 • Μπλε-αδρόκοκκη
 • Πράσινη-μέτρια
 • Φούξια-λεπτόκοκκη
 • Κίτρινη-υπερλεπτόκοκκη

Roto Stand Directa

17,00 21,08 (Τιμή με Φ.Π.Α.)
Πλαστική θήκη τοποθέτησης φρεζών .

Stik-N-Place Directa

19,50 24,18 (Τιμή με Φ.Π.Α.)
Μιας χρήσης, λεπτό στέλεχος με μικρή ποσότητα κόλλας στο άκρο του, για τη μετακίνηση μικροσκοπικών αντικειμένων όπως ένθετα, επένθετα κλπ.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές στην ίδια συνεδρία
 • Το κολλώδες άκρο του συγκρατεί με ασφάλεια ένθετα, επένθετα, όψεις, δακτυλίους, ορθοδοντικά άγκιστρα
 • Κάμπτεται εύκολα για καλύτερη πρόσβαση