Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Καρμπόν Bausch 200 strips – 40μ

14,00 17,36 (Τιμή με Φ.Π.Α.)
Μικρο-λεπτό χαρτί άρθρωσης Bausch 40μ είναι εξαιρετικά λεπτό και ανθεκτικό στη διάβρωση και είναι επικαλυμμένο με υγρά χρώματα και στις δύο πλευρές.
  • Αποφύγετε ψεύτικες επαφές και επιχρίσματα με σημάδια ακρίβειας με το μικρο-λεπτό χαρτί.
  • Διατίθεται επίσης σε σχήμα πέταλου, το χαρτί που έχει προηγουμένως κοπεί μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί χωρίς λαβίδες ή άλλες συσκευές χειρισμού.
  • Όλα τα χαρτοκιβώτια σε σχήμα πετάλου έρχονται σε πλαστικούς διανεμητές για να είναι εύκολο να αφαιρεθούν με το ένα χέρι.

Λαβίδα Bausch Arti-fol Forceps Bk-144 για τοποθέτηση καρμπόν

35,00 43,40 (Τιμή με Φ.Π.Α.)
Arti-Fol® Forceps SteriSlide BK 144 Η λαβίδα Bausch Arti-Fol "SteriSlide" έχει μια φρεζαρισμένη διαμήκη αυλάκωση για βέλτιστο κράτημα των αρθρωτών ελασμάτων. Επιπλέον, η λαβίδα είναι εξοπλισμένη με ειδική λαβή για πιο εύκολη αποστείρωση.

Χαρτιά αρθρώσεως – Καρμπόν Πέταλο Bausch 50 strips – 200μ

13,20
Χαρτιά άρθρωσης με προοδευτική εμφάνιση χρώματος Χαρακτηριστικά: – Πάχος χαρτιού: 200 μ – Τα μόνα που υποδεικνύουν την κατανομή της πίεσης σύμφωνα με την εμφανιζόμενη απόχρωση – όσο εντονότερο το δάγκωμα, τόσο σκουρότερη και η εμφανιζόμενη απόχρωση – Άμεση και ευκρινής ένδειξη των ζητούμενων σημείων σύγκλεισης Συσκευασία: Dispenser 50 τμχ

Χαρτιά αρθρώσεως Bausch 300 strips – 200μ

15,95
Χαρτιά άρθρωσης με προοδευτική εμφάνιση χρώματος Χαρακτηριστικά: – Πάχος χαρτιού: 200 μ – Τα μόνα που υποδεικνύουν την κατανομή της πίεσης σύμφωνα με την εμφανιζόμενη απόχρωση – όσο εντονότερο το δάγκωμα, τόσο σκουρότερη και η εμφανιζόμενη απόχρωση – Άμεση και ευκρινής ένδειξη των ζητούμενων σημείων σύγκλεισης Συσκευασία: Κουτί 300 τμχ